Sexoblog

Gel XTNT = 7h neprekidnog seksa

Moj muž je imao seks sa mnom 7h i nije mu bilo dosta

- O Bože,zašto sam ti to uopšte kupila,ne mogu više da izdržim takav seks.

Njegova dimenzija je sada nevjerovatna

Pozdrav svima! Sjećate se mog prethodnog posta kada sam pisala da me muž ne zadovoljava u seksu i da se ne sjećam kada sam poslednji put doživjela orgazam? Nije mogao da ima erekciju ni nakon oralnog seksa iako sam se jako trudila.

Probali smo svaki mogući način i sredstvo koje smo pronašli..preko Viagre, raznih pomagala,pa čak joge i tantra vježbi, ali manje više sve je bilo uzalud. I kada bi se desilo da je dobio neku erekciju to je jako kratko trajalo, da je se više ni ne sjećam..nekoliko minuta. 😞😥.

Počeli smo da mislimo da je korijen problema genetičke prirode ili čak da je u pitanju neka bolest. Medjutim sva ispitivanja koja smo uradili nisu ukazivali ni na kakav konkretan problem. Bila sam očajna. Ja sam mladja od njega, ali ga jako volim. On je jako dobar čovijek I ja želim i djecu da imam sa njim, ali on jednostavno mora da pronadje način.

I uradila sam!

Dok sam bila u inostranstvu gledala sam intervju sa nekim poznatim Američkim seksologom, ne mogu da se sjetim kako se zove, koji je spominjao Hju Hefnera, osnivača Playboy-a, osvrnuvši se na njegovu seksualnu moć i aktivnost pod stare dane. Nisam baš sve najjasnije razumjela, ali znam da je spominjao gel-kremu XTNT kao nešto što je Hefneru pomagalo godinama da održi svoju seksulanu moć. XTNT 💪💪💪

Dobro sam zapamtila… XTNT, ..sredstvo koje je korisito Hju Hefner, pa sam se nadala da ću nekako uspjeti da dodjem do tog gela, mada nisam imala nikoga u Americi ko bi mogao da mi nabavi.

Experti kažu da XTNT sem što dovodi da povećanja nivoa libida i seksualne moći. može povoljno uticati i na stvaranje testosterona, povećanje seksualne želje, poboljšanja erekcije, uvećanja polnog organa, kao i naravno na prolongiranje muškog orgazma.

O rezultatima

Naručila sam i pošiljka je ubrzo stigla. Uputstvo je vrlo jednostavno, 2-3 puta dnevno se krema nanese na intimnu regiju bez ispiranja.

Već prve večeri nakon trećeg nanošenja kreme muž je dobio nevjerovatno jaku erekciju i imao je nevjerovatan sjaj u očima. Vjerovali ili ne, analni seks je trajao skoro 50min. I sve to posle dvije godine nedostatka seksa u mom životu. Snažan i senzualan seks bez prestanka. Konačno sam se osjetila kao žena. Nevjerovatno zadovoljstvo! Znojenje i stenjanje kao u najboljem hard core filmu. Osjećala sam se kao da vodim ljubav sa trojicom odjednom. Moj muž nije postao seks mašina, već kralj medju seks mašinama. Sada imamo seks koji traje 2-3 sata bez problema. Koristimo svaku priliku da uživamo, pa čak i u pauzi za ručak. Život je kratak i u njemu treba uživati. 👌😁💓💓💓

Moj muž koristi XTNT tri puta dnevno. Srećniji smo nego ikad. Čak imam utisak da mi suprug izgleda jače i mladje nego ranije. U svakom slučaju mnogo je srećniji, baš kao i ja. I sve to zahvaljujući kremi XTNT.

Goran je koristio XTNT baš kako treba, nanoseći ga 3 puta dnevno na polni organ. Inače, primjetila sam i da mu se polni organ uvećao. Rezultati koje daje XTNT su zaista nevjerovatni i ja bih ga preporučila svima koji imaju problem bilo sa erekcijom, bilo sa samopouzdanjem zbog veličine svog polnog organa. Hvala gospodine XTNT, učinio si mi život ljepšim i kvalitetnijim.

Posetite zvaničnu web stranicu!

XX KM
XX KM*
** Cijena se odnosi na jednu bočicu, ali u razgovoru sa operaterom ćete dobiti dodatne pogodnosti.
Komentari

Andjela

Živjela sam sa bivšim dečkom 5 godina i sve vreme nam seks nije bio dobar zbog njegove slabe erekcije. Najzad sam raskinula jer nisam mogla dalje da nastavim pod tim okolnostima. Dosta sam trpjela. Posrećilo mi se i srela sam čovjeka svog života. Vrlo me iznenadjuje u krevetu…odnos nam traje satima. Kada sam ga pitala u čemu je tajna, rekao je XTNT krema. 💪👍😎😎

Jovan

Prava magija! Koristim XTNT mjesecima i vrlo sam zadovoljan, zapravo sva moja očekivanja su prevazidjena. Žene su počele da mi pridaju pažnju jer ih moja erekcija izludjuje. Ranije sam svršavao posle nekoliko minuta, a sada mogu satima da imam odnos. Hvala! 😁

Tadija

Koristim XTNT mjesecima. Prvo sam ga kupovao u inostranstvu, a sada ovde kod nas. Cijena je vrlo zadovoljavajuća za ono što pruža. Ranije sam mislio da je ova vrsta proizvoda djubre,ali XTNT je definitivno nešto drugačije. Trebalo bi da ga probaju ljudi koji imaju problem sa potencijom i erekcijom.

Aleksandar

Posle dvije nedelje korišćenja XTNT mogu da kažem da sam vrlo zadovoljan. Dijagnostika je pokazala da imam erektilnu disfunkciju. XTNT mi pomaže da to prevazidjem i jako sam zadovoljan.

Lidija

Hvala na informacijama. Naručila sam XTNT za muža i dobili smo ga prije par dana. Već sada mogu da potvrdim pozitivne efekte i vrlo smo iznenadjeni rezultatima i on i ja.👍😱

Ostali komentari